Bekijk nu de nieuwe catalogus voor schooljaar 2023-2024

Nieuws
10-01-2023
Bekijk nu de nieuwe catalogus voor schooljaar 2023-2024

De nieuwe catalogus voor schooljaar 2023-2024 is klaar, voor het vmbo en het mbo. Ze hebben een nieuw jasje, passend bij onze nieuwe koers. Al bijna 30 jaar spelen we een belangrijke rol bij de ontwikkeling van leermiddelen voor de groene sector. Voor het het vmbo, mbo en cursus & contractonderwijs. Met De Groene Wereld slaat het Ontwikkelcentrum als organisatie een nieuwe weg in. In de nieuwe catalogus vind je ons actuele aanbod voor het groen onderwijs.

Beoordelen en bestellen
Wil je meer weten over onze leermiddelen of lesmateriaal bekijken? We bieden verschillende mogelijkheden:

Proeflicentie
Om de digitale leeromgeving te bekijken kun je gratis een proeflicentie aanvragen. Deze biedt 6 weken toegang. Mail naar support@degroenewereld.nl.

Online inkijkexemplaren
In onze webshop vind je inkijkexemplaren met een aantal voorbeeldpagina’s. Voor het bekijken van de online modules mail je naar support@degroenewereld.nl.

Ondersteuning & advies
Onze accountmanager geeft je advies bij het samenstellen van de leermiddelenlijst. Neem voor het maken van een afspraak contact op via info@degroenewereld.nl.

Bestellen
Onze leermiddelen zijn te bestellen via onze webshop en de schoolleveranciers. Docenten kunnen ook bestellen via het bestelformulier:

>> Bestelformulier digitaal lesmateriaal vmbo
>> Bestelformulier Startpagina's mbo