Eerste naslagwerken en werkboeken Viridis gereed

Nieuws
12-09-2023
Eerste naslagwerken en werkboeken Viridis gereed

De eerste naslagwerken en werkboeken van onze nieuwe methode Viridis zijn klaar en afgeleverd op de scholen die dit schooljaar al starten met het nieuwe lesmateriaal. En wat zijn ze mooi geworden! De eerste reacties van de scholen zijn positief en daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. We wensen jullie veel succes en plezier met het nieuwe lesmateriaal!

Naslagwerken, werkboeken én online modules
In totaal maken we 6 naslagwerken met bijbehorende werkboeken. Daarnaast ontwikkelen we online modules met heel veel video's en opdrachten. Viridis is de nieuwe en complete methode voor de mbo-opleidingen Groene ruimte, gebaseerd op het actuele kwalificatiedossier. Multimediaal lesmateriaal, voor niveau 2, 3 en 4. Een grondige, praktische voorbereiding op het examen en het werken in de beroepspraktijk. Viridis brengt het toekomstige beroep tot leven!

Focus op de beroepspraktijk
Met behulp van realistische praktijksituaties bereidt de methode voor op de beroepspraktijk. Door middel van opdrachten- en instructiekaarten leren studenten beroepshandelingen op de juiste manier uit te voeren. Daarnaast bevat het lesmateriaal veel uitleg en instructievideo’s. Deze video’s geven tekst en uitleg over belangrijke onderwerpen én demonstreren stap voor stap praktische handelingen. Dankzij de combinatie van theorie én praktijk is het een zeer praktische methode.

Meer weten?
Op onze website vind je meer informatie over Viridis en kun je voorbeeldmateriaal bekijken!