Gratis proeflicentie nieuwe Examentrainers Groene ruimte

Nieuws
17-01-2023
Gratis proeflicentie nieuwe Examentrainers Groene ruimte

Met onze nieuwe online Examentrainers Vakbekwaam Hovenier en Opzichter/Uitvoerder Groene ruimte worden studenten verder klaargestoomd voor het kennisexamen. Met de Examentrainer kunnen ze onbeperkt en op een gestructureerde manier de opgedane kennis oefenen. De Examentrainer is op dezelfde manier opgebouwd als het daadwerkelijke examen. Zo weten studenten precies wat hen tijdens het examen te wachten staat.

Theorie oefenen
Je studenten hebben al veel geoefend in de praktijk, op school en tijdens hun stage. Daardoor zit het met de proeven van bekwaamheid wel goed. Het kennisgedeelte is vaak een grotere uitdaging. Om studenten te helpen zich nog beter op het kennisexamen voor te bereiden, hebben we twee online Examentrainers ontwikkeld waarmee ze onbeperkt kunnen oefenen. De Examentrainers bestaan uit proefexamens én losse onderdelen, conform de examenmatrix. Ze kunnen zo het volledige examen oefenen of alleen dat onderdeel dat ze nog niet zo goed beheersen. De Examentrainers kunnen mét en zonder de plantenapp Linnaeus worden aangeschaft. Bekijk de video of lees meer over de Examentrainers.

Gratis proeflicentie
Vraag nu gratis een proeflicentie aan! Hiermee krijg je twee weken toegang tot de Examentrainer. Laat ons weten voor welk niveau je de Examentrainer wilt bekijken en je ontvangt een code waarmee je jouw proeflicentie kunt activeren.

>> Proeflicentie aanvragen