Het Ontwikkelcentrum gaat verder als De Groene Wereld

Nieuws
31-08-2022
Het Ontwikkelcentrum gaat verder als De Groene Wereld

Het Ontwikkelcentrum gaat verder als De Groene Wereld. Dat ziet u natuurlijk terug in onze leermiddelen en steeds een beetje meer op bijvoorbeeld onze website. En nu ook op ons kantoor! Als gespecialiseerde ontwikkelaar van leermiddelen voor de groene sector verbinden wij kennis en ervaring voor duurzaam leren.

Al bijna 30 jaar spelen we met het Ontwikkelcentrum een belangrijke rol bij de ontwikkeling van leermiddelen voor de groene sector. Voor het vmbo, mbo en cursus- en contractonderwijs. Met De Groene Wereld slaat het Ontwikkelcentrum als organisatie een nieuwe weg in.

Onze visie
Een leefbare, duurzame wereld voor iedereen! Voor deze uitdaging staat de wereld. De groene educatieve sector speelt hierin een belangrijke rol. De behoefte aan vakbekwame beroepsbeoefenaars is groter dan ooit. Als De Groene Wereld dragen wij hieraan bij met aantrekkelijke, kwalitatieve leermiddelen voor het vmbo, mbo en cursus & contract onderwijs.

Opleiden tot vakbekwame beroepsoefenaars die bijdragen aan de duurzame groene sector en wereld.

Wij verrijken en didactiseren kennis tot modulaire, aansprekende leermiddelen waarmee leerlingen, studenten en cursisten opgeleid kunnen worden tot bekwame beroepsbeoefenaars, waarin het mooie groene beroep centraal staat én die enthousiasmeren voor de verduurzaming van de groene sector en de wereld. We werken altijd nauw samen met docenten uit het groene onderwijs en deskundigen uit het bedrijfsleven in de groene sectoren. Met als doel producten en diensten die aansluiten bij de wensen en behoeften van het onderwijs en de lerende.

Meer weten?
Lees meer over ons actuele aanbod op onze website of neem contact met ons op!