testimage

Inhoudsdeskundigen groene sector gezocht!

Nieuws
15-09-2022
Inhoudsdeskundigen groene sector gezocht!

Voor het ontwikkelen en vernieuwen van lesmateriaal werken we altijd nauw samen met docenten uit het groene onderwijs en deskundigen uit het bedrijfsleven in de groene sectoren. Zo kunnen we lesmateriaal maken dat optimaal aansluit bij de wensen en behoeften van het onderwijs en de beroepspraktijk. We gaan dit schooljaar aan de slag met een nieuwe methode voor Groene ruimte en we actualiseren weer diverse modules op onze startpagina's. We zoeken nog een aantal inhoudsdeskundigen!

We hebben momenteel de volgende vacatures:

Bent u inhoudsdeskundige voor één van deze vakgebieden en heeft u tijd? Bekijk de vacatures en reageer!

Over De Groene Wereld

Het Ontwikkelcentrum gaat verder als De Groene Wereld. Al bijna 30 jaar spelen we met het Ontwikkelcentrum een belangrijke rol bij de ontwikkeling van leermiddelen voor de groene sector. Voor het vmbo, mbo en cursus- en contractonderwijs. Met De Groene Wereld slaat het Ontwikkelcentrum als organisatie een nieuwe weg in.

Waar staan wij voor?
Een leefbare, duurzame wereld voor iedereen! Voor deze uitdaging staat de wereld. De groene educatieve sector speelt hierin een belangrijke rol. De behoefte aan vakbekwame beroepsbeoefenaars is groter dan ooit. Als De Groene Wereld dragen wij hieraan bij met aantrekkelijke, kwalitatieve leermiddelen voor het vmbo, mbo en cursus & contractonderwijs.

Wat doen wij?
Wij verrijken en didactiseren kennis tot modulaire, aansprekende leermiddelen waarmee leerlingen, studenten en cursisten opgeleid kunnen worden tot bekwame beroepsbeoefenaars, waarin het mooie groene beroep centraal staat. Leermiddelen die enthousiasmeren voor de verduurzaming van de groene sector en de wereld.

Wij werken altijd nauw samen met docenten uit het groene onderwijs en met deskundigen uit het bedrijfsleven. Wij maken gebruik van nieuwe technologische mogelijkheden op het gebied van e-learning, visualisering van de beroepspraktijk en interactiviteit. Met als doel het beschikbaar stellen van producten en diensten die aansluiten bij de wensen en behoeften van het onderwijs en de lerende.

Onze missie
Als gespecialiseerde ontwikkelaar van leermiddelen voor de groene sector, verbinden wij kennis en ervaring voor duurzaam leren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.