Kijkje achter de schermen bij Terra MBO in Groningen en Emmen

Video
25-09-2023
Kijkje achter de schermen bij Terra MBO in Groningen en Emmen

In deze video neemt docent Mischa Bosman je mee naar twee schoollocaties van Terra: Groningen en Emmen. Hij laat je zien hoe zij onderwijs maken in en om het schoolgebouw. Deze video is de tweede van een reeks video’s die Terra maakt in samenwerking met De Groene Wereld.

In zijn vlogs laat Mischa laat zien hoe Terra groen onderwijs biedt, welke uitdagingen er zijn en hoe zij hier antwoorden op probeert te vinden. We nemen daarbij een kijkje op verschillende locaties en ‘buitenlokalen’ van Terra. Een kijkje achter de schermen dus!

Over Mischa

Ik ben Mischa Bosman, werkzaam bij Terra MBO in Noord-Nederland. Als lid van Team Agro en het Innovatieteam ben ik verantwoordelijk voor het initiëren, organiseren en uitvoeren van projecten en onderwijs in de regio. Geboren in Sneek (FRL), geworteld in Groningen en met Nigerijnse, Friese en Groningse roots, sta ik stevig op gele klompen, met een groot groen hart. Naast mijn werk ben ik ook actief als vrijwilliger en werk ik mee op een akkerbouw- en loonbedrijf. Omdat leren nooit stopt ga ik komend studiejaar starten met een master om mij te verdiepen in het leren buiten de school.