Lesmateriaal gewasbescherming vernieuwd

Nieuws
16-03-2023
Lesmateriaal gewasbescherming vernieuwd

Op basis van gebruikerservaringen en ontwikkelingen in het werkveld actualiseren wij ons lesmateriaal voortdurend. Voor gewasbescherming zijn er bijvoorbeeld nieuwe technieken en spuitdoppen waarmee de emissie van gewasbeschermingsmiddelen naar bodem en water zoveel mogelijk beperkt wordt. Daarom hebben we diverse hoofdstukken van onze uitgaven Uitvoeren gewasbescherming en Bedrijfsvoeren gewasbescherming geactualiseerd.

De volgende hoofdstukken zijn herzien:

Uitvoeren gewasbescherming

  • Hoofdstuk 9: Techniek gewasbescherming
    Met een goed functionerende spuitmachine kun je emissie van gewasbeschermingsmiddelen naar bodem en water beperken. Daarom is het zaak de juiste techniek en de juiste spuitdop te kiezen.
  • Hoofdstuk 10: Spuitapparatuur
    De verschillende soorten spuiten en hoe je deze hanteert.

Bedrijfsvoeren gewasbescherming

  • Hoofdstuk 8: Verdeling en apparatuur
    De techniek van gewasbescherming: apparatuur, de werking, het gebruik en onderhoud.

Herziene hoofdstukken online beschikbaar
Heb je al een actieve licentie voor de online versie van Uitvoeren gewasbescherming of Bedrijfsvoeren gewasbescherming of voor de Startpagina Groen, Grond en Infra of de Startpagina Plant? Dan beschik je automatisch over de herziene hoofdstukken. Let op: gebruik voor de betreffende hoofdstukken dus de online versie en niet het papieren boek. Zo werk je altijd met de meest actuele lesstof!

Over ons lesmateriaal
Iedereen die beroepsmatig gewasbeschermingsmiddelen koopt, toepast of onder zijn beheer heeft, moet minimaal in het bezit zijn van het vakbekwaamheidsbewijs Uitvoeren gewasbescherming. Met onze uitgaven Uitvoeren gewasbescherming en Bedrijfsvoeren gewasbescherming beschik je over alle benodigde lesstof.

Uitvoeren gewasbescherming cursusboek + online module  Uitvoeren gewasbescherming online module  Bedrijfsvoeren gewasbescherming cursusboek + online module  Bedrijfsvoeren gewasbescherming online module

De uitgaven zijn zowel als cursusboek in combinatie met een online module, als volledig digitaal verkrijgbaar.

Ga voor meer informatie naar onze webshop!