Nieuwe methode Groene ruimte in ontwikkeling

Nieuws
04-10-2022
Nieuwe methode Groene ruimte in ontwikkeling

Vanaf schooljaar 2023-2024 komen de eerste modules van onze nieuwe methode voor Groene ruimte beschikbaar! Om goed inzicht te krijgen in de behoefte en tot een passend didactisch concept te komen, hebben we afgelopen schooljaar uitgebreid afgestemd met scholen en docenten. Onder de werktitel 'Viridis' werken we nu aan nieuw multimediaal lesmateriaal.

De nieuwe methode bestaat uit online modules (beroepspraktijk en toepassing), naslagwerken (theorie) en werkboeken (verwerking) voor niveau 3 en 4. Voor niveau 2 bestaat Viridis uit online modules en leerwerkboeken. De methode is bedoeld voor het kwalificatiedossier Groene ruimte en is KD-dekkend.

Eerste materiaal te zien tijdens de VHG & CIV Groen docentendag
Kom op 6 oktober naar onze stand op de VHG & CIV Groen Docentendag op het Floriade terrein. Daar vertellen we u er graag meer over en kunt u het eerste materiaal bekijken, zowel op papier als in de nieuwe online leeromgeving. U vindt ons op kavel 40.

Meer weten?
Bent u er niet bij op 6 oktober en wilt u meer weten over Viridis? Neem contact op met onze accountmanager Joris Derksen voor meer informatie!

Inhoudsdeskundigen gezocht
We zoeken nog een aantal inhoudsdeskundigen die mee willen werken aan de ontwikkeling van het lesmateriaal. Bekijk de vacature en laat het ons zo spoedig mogelijk weten als u interesse heeft.