Vacature | Leermiddelspecialist met een groen hart gezocht!

Nieuws
09-02-2023
Vacature | Leermiddelspecialist met een groen hart gezocht!

Ben of ken jij iemand met ruime ervaring in de educatieve wereld, die graag een steentje wil bijdragen aan een groenere wereld? Dan is dit misschien dé baan voor jou!

Over de functie
Als leermiddelspecialist ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming van nieuwe leermiddelen, van eerste idee tot eindproduct. Je werkt nauw samen met docenten, beroepsbeoefenaren en ondernemers om precies te maken wat nodig is. Dat kan een complete lesmethode zijn, maar ook een online module over een specifiek vakgebied of een maatwerktraject in opdracht van een AOC en/of opleidingsinstituut. Je werft en begeleidt auteurs, bewaakt planning en budget en zorgt voor de daadwerkelijke ontwikkeling van het les- of cursusmateriaal (zowel online modules als folio). We zijn een kleine, ondernemende organisatie met korte lijnen en kunnen snel schakelen. We zijn groot in een relatief kleine, maar zeer relevante markt. We hebben allemaal een brede rol, dus jouw inbreng wordt zeer gewaardeerd.

Over jou
We zoeken iemand met ruime ervaring in de educatieve uitgeverij: als projectleider, uitgever of een vergelijkbare rol. Je weet jouw projecten - ook onder tijdsdruk - tot een goed einde te brengen, kan auteurs goed aansturen op tijd en kwaliteit, bent op de hoogte van vernieuwingen in het onderwijs en vindt het leuk je stempel te drukken op ons aanbod van producten en diensten. Je bent een enthousiaste collega die goed in ons team past. Affiniteit met de groene sector en ervaring binnen het vmbo en/of mbo zijn een pre.

Over ons
De groene educatieve sector speelt een belangrijke rol in het verduurzamen en leefbaar houden van de wereld. De behoefte aan vakbekwame beroepsbeoefenaars is groter dan ooit. Als De Groene Wereld dragen wij hieraan bij met aantrekkelijke, kwalitatieve leermiddelen voor het vmbo, mbo en cursus & contract onderwijs. We werken altijd nauw samen met docenten uit het groene onderwijs en deskundigen uit de beroepspraktijk. Daarbij maken we gebruik van nieuwe technologische mogelijkheden op het gebied van e-learning en interactiviteit. Visualisering van de beroepspraktijk staat hierbij centraal. Wij verbinden kennis met ervaring voor duurzaam leren.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem contact op met onze leermiddelspecialisten Annemarie de Mooij of Body Bosgra!