Video | Kijkje achter de schermen!

Video
26-01-2023
Video | Kijkje achter de schermen!

Om je een indruk te geven van De Groene Wereld maakten we een korte video, voor en achter de schermen. Directeur Maarten Vuurmans, accountmanager Joris Derksen, ICT projectmanager Peter Budding en leermiddelspecialist Evelien Delhez vertellen je hoe we samenwerken met het onderwijs en de groene sector. Zodat we leermiddelen kunnen maken die optimaal aansluiten bij de wensen en behoeften van het onderwijs én de beroepspraktijk.

>> Bekijk onze nieuwe bedrijfsvideo!

Tijd voor een nieuwe koers
Het Ontwikkelcentrum gaat verder als De Groene Wereld. Al bijna 30 jaar spelen we met het Ontwikkelcentrum een belangrijke rol bij de ontwikkeling van leermiddelen voor de groene sector. Voor het vmbo, mbo en cursus- en contractonderwijs. Met De Groene Wereld slaat het Ontwikkelcentrum als organisatie een nieuwe weg in.

Voor en door de groene sector
Voor het ontwikkelen en vernieuwen van onze leermiddelen werken we altijd nauw samen met docenten uit het groene onderwijs en deskundigen uit de beroepspraktijk. Daarbij maken we gebruik van nieuwe technologische mogelijkheden op het gebied van e-learning en interactiviteit. Visualisering van de beroepspraktijk heeft daarbij een centrale plaats. Zo maken we leermiddelen die optimaal aansluiten bij de wensen en behoeften van het onderwijs én de beroepspraktijk.

Meer weten?
Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer!