Vlog #4 Leren in de praktijk: TerraStart en TerraNext

Video
13-12-2023
Vlog #4 Leren in de praktijk: TerraStart en TerraNext

In zijn vierde vlog neemt Mischa je mee naar TerraNext en TerraStart. Hij laat zien waar Terra groen onderwijs maakt voor andere doelgroepen dan vmbo en mbo studenten, bij bedrijven en met organisaties in heel Noord Nederland. Deze video is onderdeel van reeks video's die Terra MBO maakt in samenwerking met De Groene Wereld.

Mischa bezoekt verschillende praktijklocaties en spreekt met een jobcoach, een docent, een ondernemer, een werkbegeleider én een oud-student:

Bekijk eerdere vlogs van Mischa:

Over Mischa

Ik ben Mischa Bosman, werkzaam bij Terra MBO in Noord-Nederland. Als lid van Team Agro en het Innovatieteam ben ik verantwoordelijk voor het initiëren, organiseren en uitvoeren van projecten en onderwijs in de regio. Geboren in Sneek (FRL), geworteld in Groningen en met Nigerijnse, Friese en Groningse roots, sta ik stevig op gele klompen, met een groot groen hart. Naast mijn werk ben ik ook actief als vrijwilliger en werk ik mee op een akkerbouw- en loonbedrijf. Omdat leren nooit stopt ga ik komend studiejaar starten met een master om mij te verdiepen in het leren buiten de school.