testimage

Cursus- & contractonderwijs

Naast leermiddelen voor vmbo en mbo bieden wij actueel en professioneel lesmateriaal voor diverse cursussen en trainingen binnen het cursus- en contractonderwijs. Onze leermiddelen zijn erop gericht docenten te ondersteunen bij het vorm en inhoud geven van de cursussen. Onze nieuwe e-learning kan voor allerlei vakgebieden op maat worden gemaakt. Meer informatie over ons actuele aanbod vind je hier:

E-learning voor jouw organisatie?
Ben je op zoek naar e-learning voor jouw opleiding of cursus? Onze e-learning kan voor allerlei vakgebieden op maat worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de sector food, groene ruimte of het agrocluster. We bespreken graag de mogelijkheden!

Neem contact op

Ook verkrijgbaar
Lesmateriaal dat ook geschikt is voor cursus- en contractonderwijs:

Uitvoeren en bedrijfsvoeren gewasbescherming
Iedereen die beroepsmatig gewasbeschermingsmiddelen koopt, toepast of onder zijn beheer heeft, moet minimaal in het bezit zijn van het vakbekwaamheidsbewijs Uitvoeren gewasbescherming. Met onze uitgaven Uitvoeren gewasbescherming en Bedrijfsvoeren gewasbescherming beschik je over alle benodigde lesstof. De uitgaven zijn zowel als cursusboek in combinatie met een online module, als volledig digitaal verkrijgbaar. Ga voor meer informatie naar onze webshop!

Knaagdierbeheersing
De beheersing van knaagdieren is een vak apart. Bij een goede beheersing wordt veel aandacht besteed aan preventie. En als ze aanwezig zijn dan moeten ze soms bestreden worden. In onze uitgaven leer je hoe je knaagdierbeheersing aanpakt. Lees er meer over in onze webshop.

T-rijbewijs, voorbereiding theorie-examen
Onze uitgave ‘T-rijbewijs, voorbereiding theorie-examen’ bevat alle lesstof voor het theorie-examen van het T-rijbewijs, in combinatie met online oefenexamens. Ga voor meer informatie naar de webshop

Zakendoen in de Nieuwe Economie NextGen
De nieuwe economie draait naast financiële aspecten om ecologische en sociale aspecten. 21st century skills, zoals ondernemerschap, zijn essentieel. Iedere professional – in loondienst of niet – is een ondernemer. Met het lespakket Zakendoen in de Nieuwe Economie NextGen worden studenten op een eigentijdse manier klaargestoomd voor het denken en leven in de wereld van morgen. Lees meer er meer over in onze webshop.

Vragen?

Wil je meer weten over onze leermiddelen of de mogelijkheden voor cursus- en contractonderwijs? Joris helpt je graag!

Joris Derksen
j.derksen@degroenewereld.nl
0318-642992