testimage

E-learning Floral Design

Floral Design is een nieuwe en vernieuwende, praktijkgerichte basistraining over bloem en styling waarin de belangrijkste technieken en basiskennis worden behandeld. Floral Design is ontwikkeld in samenwerking met brancheorganisatie VBW en Aeres Training Centre. In deze praktijkgerichte training leer je, op een snelle en vernieuwende manier de basisvaardigheden van het vak bloem & styling. Deelnemers die de modules succesvol hebben afgerond ontvangen het VBW-branchediploma.

Opzet Floral Design
Deze korte basistraining bestaat uit drie online modules en tien praktijklessen waarin je echt gaat oefenen met de verschillende technieken. De nadruk ligt op praktijkgerichte, noodzakelijke kennis die snel in te zetten is op de werkvloer. De training is bedoeld voor zij-instromers, werknemers uit de branche die een opfristraining willen volgen of mensen die zich willen bekwamen in bloem en styling (en zich met deze opleiding persoonlijk willen verbreden).

Elke module heeft een eigen thema waarin verschillende onderwerpen worden behandeld:

  • Handgebonden boeketten (o.a. korenschoof, parallelboeket, frameboeket en plukboeket)
  • Bloemenarrangementen (o.a. steektechniek en draadtechniek, bloemen op schaal en vaas)
  • Plantenarrangementen (o.a. combineren van planten, verzorging, ondergronden en styling)

Interesse in deze training? Op de website van Aeres Training Centre vind je meer informatie, startdata en kun je je aanmelden.

Aantrekkelijke e-learning
De Groene Wereld ontwikkelde de e-learning voor Floral Design. De e-learning bevat alle kennis die je nodig hebt voor de praktijkles. Door lessen, instructievideo’s en trainers leer je alles wat je nodig hebt in de praktijk. Ook zijn er praktijkopdrachten waarin je de voorbereiding voor de praktijkles doet. 

E-learning voor jouw organisatie?
Ben je op zoek naar e-learning voor jouw opleiding of cursus? Onze e-learning kan voor allerlei vakgebieden op maat worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de sector food, groene ruimte of het agrocluster. Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden!