testimage

Ervaren leermiddelspecialist / uitgever gezocht!

Binnenkort gaat één van de leermiddelspecialisten uit ons team met pensioen. Daarom zijn wij op zoek naar een ervaren / senior leermiddelspecialist voor onze mooie, kleine en toonaangevende organisatie binnen het groen onderwijs (vmbo en mbo). Heb jij veel ervaring in een educatieve uitgeverij en wil je graag een steentje bijdragen aan een groenere wereld? Dan horen we graag van je!

Over de functie
Als leermiddelspecialist ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming van nieuwe leermiddelen, van eerste idee tot eindproduct. Je werkt nauw samen met docenten, beroepsbeoefenaren en ondernemers om precies te maken wat nodig is. Dat kan een complete lesmethode zijn, maar ook een online module over een specifiek vakgebied of een maatwerktraject in opdracht van een AOC of opleidingsinstituut. Je werft en begeleidt auteurs, bewaakt planning en budget en zorgt voor de daadwerkelijke ontwikkeling van het les- of cursusmateriaal (zowel online als folio). De Groene Wereld is een kleine, ondernemende organisatie met korte lijnen en we kunnen snel schakelen. We zijn groot in een relatief kleine, maar zeer relevante markt.

Over jou
We zoeken iemand met ruime ervaring in de educatieve uitgeverij: als projectleider, uitgever of een vergelijkbare rol. Je weet jouw projecten - ook onder tijdsdruk - tot een goed einde te brengen, kan auteurs goed aansturen op tijd en kwaliteit, bent op de hoogte van vernieuwingen in het onderwijs en vindt het leuk je stempel te drukken op ons aanbod van producten en diensten. We zoeken een enthousiaste collega die goed in ons team past. En die samen met de andere leermiddelenspecialisten de onderwijskundige en innovatieve koers van onze organisatie blijft uitzetten. Affiniteit met de groene sector en ervaring binnen het vmbo en/of mbo zijn een pre.

Over De Groene Wereld
De groene educatieve sector speelt een belangrijke rol in het verduurzamen en leefbaar houden van de wereld. De behoefte aan vakbekwame beroepsbeoefenaars is groter dan ooit. Als De Groene Wereld dragen wij hieraan bij met aantrekkelijke, kwalitatieve leermiddelen voor het vmbo, mbo en cursus & contract onderwijs. We werken altijd nauw samen met docenten uit het groen onderwijs en deskundigen uit de beroepspraktijk. Daarbij maken we gebruik van nieuwe technologische mogelijkheden op het gebied van e-learning, interactiviteit en AI. Visualisering van de beroepspraktijk staat hierbij centraal. Ons kantoor is gevestigd op de groene Wageningen Campus, in een modern bedrijfsverzamelgebouw met startups en vernieuwende organisaties op het gebied van agro en food.

Meer weten?
Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de functie en het werken bij De Groene Wereld? Neem contact op met Maarten Vuurmans via 0318-642992 of m.vuurmans@degroenewereld.nl. Hij vertelt je graag meer!