Nieuwe serie vlogs over leren in de praktijk in samenwerking met Terra

Nieuws Video
24-05-2023
Nieuwe serie vlogs over leren in de praktijk in samenwerking met Terra

In onze nieuwe serie blogs en vlogs delen we in samenwerking met docenten en vakexperts bijzondere, inspirerende en enthousiaste verhalen uit de onderwijspraktijk. Dit keer een video met docent Mischa Bosman op een van de praktijklocaties van Terra: het melkveebedrijf van de familie Veening. De eerste van een reeks video’s die Terra maakt in samenwerking met De Groene Wereld.

In zijn vlogs laat Mischa laat zien hoe Terra groen onderwijs biedt, welke uitdagingen er zijn en hoe zij hier antwoorden op probeert te vinden. We nemen daarbij een kijkje op verschillende locaties en ‘buitenlokalen’ van Terra. Een kijkje achter de schermen dus!

Over Mischa

Ik ben Mischa Bosman, werkzaam bij Terra MBO in Noord-Nederland. Als lid van Team Agro en het Innovatieteam ben ik verantwoordelijk voor het initiëren, organiseren en uitvoeren van projecten en onderwijs in de regio. Geboren in Sneek (FRL), geworteld in Groningen en met Nigerijnse, Friese en Groningse roots, sta ik stevig op gele klompen, met een groot groen hart. Naast mijn werk ben ik ook actief als vrijwilliger en werk ik mee op een akkerbouw- en loonbedrijf. Omdat leren nooit stopt ga ik komend studiejaar starten met een master om mij te verdiepen in het leren buiten de school.