testimage

Leermiddelen voor jouw opleiding

Met onze leermiddelen bereid je jouw leerlingen, studenten en cursisten goed voor op het werken in de beroepspraktijk:

Wat we doen
We verrijken en didactiseren kennis tot modulaire, aansprekende leermiddelen. Waarin het mooie en belangrijke groene beroep centraal staat en waarmee leerlingen, studenten en cursisten opgeleid worden tot vakbekwame beroepsbeoefenaars. Leermiddelen die enthousiasmeren om voor een groene opleiding te kiezen en die een steentje bijdragen aan de verduurzaming van de groene sector.

Voor en door de groene sector
Voor het ontwikkelen en vernieuwen van onze leermiddelen werken we altijd nauw samen met docenten uit het groene onderwijs en deskundigen uit de beroepspraktijk. Daarbij maken we gebruik van nieuwe technologische mogelijkheden op het gebied van e-learning en interactiviteit. Visualisering van de beroepspraktijk heeft daarbij een centrale plaats. Zo maken we leermiddelen die optimaal aansluiten bij de wensen en behoeften van het onderwijs én de beroepspraktijk.

 

Over De Groene Wereld

Al 30 jaar spelen we een belangrijke rol bij de ontwikkeling van leermiddelen voor de groene sector. Als gespecialiseerde ontwikkelaar van leermiddelen en cursusmaterialen is De Groene Wereld een nieuwe weg ingeslagen. In onze nieuwe interactieve en methodische leermiddelen staat de beroepspraktijk centraal. Zo leveren we dagelijks een praktische bijdrage aan de dierverzorgers, boeren, bloemisten, telers en hoveniers van morgen.

Lees meer