testimage

Leermiddelen op maat

Om goed onderwijs te kunnen bieden is het belangrijk dat de leermiddelen actueel en professioneel zijn én dat ze aansluiten bij jouw onderwijspraktijk. Voor het ontwikkelen en vernieuwen van onze leermiddelen werken we altijd nauw samen met docenten uit het groen onderwijs en deskundigen uit de beroepspraktijk. Daarbij maken we gebruik van nieuwe technologische mogelijkheden op het gebied van e-learning en interactiviteit. Visualisering van de beroepspraktijk staat daarbij centraal.

Inspiratie
We maken niet alleen leermiddelen voor het vmbo en mbo, maar ook voor het cursus- en contractonderwijs. Daardoor hebben we ervaring met verschillende doelgroepen en vakgebieden. In samenwerking met brancheorganisatie VBW (Koninklijke Vereniging Bloemist Winkeliers) ontwikkelden we bijvoorbeeld de e-learning voor FloraVita. Lees meer over FloraVita. Ben je benieuwd of we ook iets voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Mogelijkheden maatwerk

Sluit ons aanbod niet volledig aan bij jouw situatie of vind je niet wat je zoekt? We bespreken graag de mogelijkheden!

Wellicht kunnen we onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van leermiddelen én ons aanbod, zoals onze nieuwe interactieve online leeromgeving, combineren met jouw inhoudelijke kennis en wensen.

Neem contact op!