testimage

Profiel Groen bovenbouw

Met Profiel Groen bovenbouw bereid je jouw leerlingen optimaal voor op het theorie- én praktijkdeel van het CSPE. Met veel aandacht voor de praktijk en veel houvast dankzij de duidelijke opbouw.

  • Praktijk staat centraal
  • Optimaal gemak voor jou en jouw leerlingen
  • Zelf bepalen hoe je ermee werkt: blended of volledig digitaal
  • Doorlopende leerlijn: vmbo onderbouw – vmbo bovenbouw – mbo

Praktijk centraal
Met Profiel Groen bovenbouw zijn je leerlingen zo’n driekwart van de tijd bezig met de praktijk! Ze werken met behulp van werkboeken vraaggestuurd de benodigde theorie door. Daarnaast biedt iedere profielmodule een breed en gevarieerd aanbod praktijkopdrachten die aansluiten bij de theorie.

Optimaal gemak
Dankzij de vaste opbouw en structuur is het werken met de methode heel eenvoudig. De hoofdstukken en lessen hebben een vaste omvang. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je de lessen goed plannen en makkelijker overdragen.

Bepaal zelf hoe je ermee werkt
Profiel Groen bovenbouw kan zowel blended (informatieboek, online + werkboek) als volledig digitaal (online) worden ingezet. Voor docenten zijn docentlicenties in combinatie met het werkboek verkrijgbaar. Je bepaalt dus zelf welke manier van lesgeven het beste bij jou en jouw leerlingen past.

Ga naar onze webshop voor voorbeeldmateriaal en bestelgegevens.

Doorlopende leerlijn
Ons lesmateriaal voor de onderbouw, bovenbouw én keuzevakken sluit naadloos op elkaar aan. Daarnaast biedt Profiel Groen dankzij de opgedane kennis, vaardigheden en motivatie een goede basis voor het groen onderwijs op het mbo.

Lesmateriaal bekijken?
Benieuwd naar Profiel Groen bovenbouw? Bekijk de online inkijkexemplaren van de boeken in onze webshop. Voor het bekijken van de online leeromgeving vraag je de gratis proeflicentie aan!

Proeflicentie Profiel Groen bovenbouw