testimage

Zakendoen in de Nieuwe Economie NextGen

Een uniek lespakket waarmee studenten hun 21st century skills actief ontwikkelen en worden klaargestoomd voor hun toekomst in de nieuwe economie.

  • Interactief lespakket voor studenten niveau 3 en 4 van het mbo
  • Sluit aan bij de vraag naar 21st century skills
  • Ondernemerschap, duurzaamheid, innovatie uitgangspunt voor vorm en inhoud
  • Blended, multimediaal en interactief van opzet
  • Flexibel en naadloos in uw lessen in te zetten


Over Zakendoen in de Nieuwe Economie NextGen 
In het perspectief van de wereld van morgen is iedere professional, in loondienst of niet, een ondernemer. De afgelopen jaren is het niet eenvoudig gebleken om thema’s als duurzaamheid en circulaire economie in het beroepsonderwijs te implementeren. Zakendoen NextGen helpt daarbij. Het lespakket is ontwikkeld in samenwerking met bedrijfsleven, onderwijsveld en studenten en is daardoor niet alleen innovatief van inhoud en concept, maar ook direct en naadloos bruikbaar in het mbo-onderwijs.  

Met het lespakket Zakendoen in de Nieuwe Economie NextGen krijgen jouw studenten op een frisse manier antwoord op vragen zoals hoe ziet de wereld van morgen eruit? Wat betekent dit voor het zakendoen? Hoe geef je in dit tijdperk leiding? De acht vensters (hoofdstukken) geven samen met de fun en not-so-fun facts en duidelijke infographics een gezicht aan de nieuwe economie. Zakendoen NextGen is gebaseerd op het gelijknamige bekroonde managementboek van het jaar van Marga Hoek.

 

Flexibel in te zetten
Zakendoen in de Nieuwe Economie NextGen is in een aantal varianten verkrijgbaar. Als je Zakendoen NextGen in jouw lessen wilt inzetten of aan de slag wilt met tientallen aansprekende opdrachten, voorbeelden en video’s, heb je toegang tot de online omgeving nodig. 

Speciaal voor studenten is het studentenpakket te bestellen; dit bestaat uit het boek en toegang tot de online omgeving. Als docent krijg je met het docentenpakket alle handvatten die je voor jouw lessen nodig hebt. Naast het boek, toegang tot de digitale omgeving bevat dit pakket ook een uitgebreide docentenhandleiding. Als je het boek al hebt is het mogelijk om door middel van een losse voucher toegang te krijgen tot de online omgeving. Ook is het boek los te bestellen.
 

De voordelen op een rij

  • Interactief lespakket voor studenten niveau 3 en 4 van het mbo.
  • Sluit aan bij de vraag naar 21st century skills.
  • Ondernemerschap, duurzaamheid en innovatie als uitgangspunt voor vorm en inhoud.
  • Blended, multimediaal en interactief van opzet.
  • Flexibel in te zetten in jouw lessen.